Klantenservice

Bestellen

Zie je een artikel dat je wilt bestellen? Selecteer dan het aantal en de maat en klik vervolgens op ‘in shopping bag’. Als je klaar bent met je bestelling klik je op ‘my Cart’ en controleer je de artikelen. Alles naar wens? Klik dan op ‘Ga verder’. Er verschijnt een overzicht van de geplaatste order. Verzendkosten? Daar doen we niet aan! Die betaalt by-jet voor je!
Controleer nu nog even of alle gegevens kloppen. Als je een actiecode hebt, kun je die ook hier invullen. Alles in orde? Dan klik je op ‘volgende stap’.

Betalen

by-jet biedt verschillende betaalmogelijkheden: iDEAL, Paypal of bankoverschrijven.

Betalen via iDEAL (internetbankieren) is veilig, snel en zonder extra kosten. Kies via welke bank je wilt betalen, klik op ‘volgende stap’ en … je bestelling is geplaatst! Je ziet je ordernummer verschijnen én je ontvangt op het door jou opgegeven e-mailadres een registratie en orderbevestiging van by-jet.
–> Tip: Betaling met iDEAL zorgt ervoor dat we je pakketje gelijk kunnen verwerken (http://www.ideal.nl).

Natuurlijk kun je ook voor bankoverschrijving kiezen. by-jet wacht dan tot het geld op de rekening is bijgeschreven. In de praktijk scheelt dit 3 dagen.
Onze gegevens: Rabobank rekeningnummer NL43RABO
ten name van by-jet te Wijk en Aalburg

Bezorging

Als je online een artikel bestelt bij by-jet en met iDEAL hebt betaald, zorgen wij ervoor dat je bestelling binnen 2 werkdagen wordt verzonden. Je bestelling zal worden bezorgd door Post.nl.

Wij proberen het product zo plat mogelijk te verpakken, zodat het door de brievenbus past en je er dus niet speciaal voor thuis hoeft te blijven. Wanneer het pakket groter is en Post.nl je niet thuis treft, zullen zij proberen het pakket de volgende dag opnieuw te bezorgen. Mocht je dan weer niet thuis zijn, dan zal er een kaartje worden achtergelaten met daarop het adres van het afhaalkantoor waar jij jouw pakket kunt afhalen.

Retour/Ruilen

Is een artikel niet naar je zin en wil je het retourneren? Dan moet je dit altijd eerst even aanmelden via info@by-jet.nl. Bij ons geldt: niet goed? Geld terug! Het spreekt voor zich dat de producten dan ongedragen en in originele staat moeten worden teruggestuurd.
Vermeld altijd je ordernummer op de buitenkant van het pakket. Zonder ordernummer kunnen wij het pakket namelijk niet verwerken.
Je verzendkosten worden niet vergoed. Je krijgt van ons een e-mail waarin staat hoe dit precies in zijn werk gaat. Zonder aanmelding van retour via mail kunnen wij een retour niet verwerken.
Een retour moet je binnen 8 dagen aanmelden. Daarna kunnen wij het niet meer retourneren. Houd rekening met minstens 5 dagen verwerkingstijd.

Sale artikelen retourneren

Artikelen met korting kun je ook retour sturen. Bij 50% korting of hoger ontvang je het aankoopbedrag van het artikel retour met aftrek van de door ons gemaakte standaard pakketkosten.

Let op: Sale artikelen met 70% korting of hoger kunnen NIET retour!

Nog vragen?

Is er misschien toch nog iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen je zo goed en snel mogelijk helpen!
E-mail: info@by-jet.nl

by-jet
Melissa Bekkers

Rivelstraat 60b

4261 KK WIJK EN AALBURG

Showroom/shop:
Ambachtstraat 13a – WIJK EN AALBURG

KVK: 92188427

BTW: NL865923474B01

IBAN: NL43RABO

TELEFOONNUMMER: 06-38512067

X
× Hoe kan ik je helpen?